login icon
english icon
AA

Familietur Sør-Korea 2019

Nå er det mulig å melde seg på Verdens Barn sin familietur til Sør-Korea påsken 2019.

Turen starter i Koreas hovedstad Seoul hvor man foruten sightseeing i Seoul, besøker Holt sitt hovedkontor, samt Holt Ilsan senteret.  Sentrale severdigheter av Seoul vil også bli besøkt som Gyongbuk-palasset, markeder, gamle bebyggelser, kunstnerstrøk, shoppingdistrikter og mere til.

I tillegg har man fritid på kveld hvor man kan utforske spennende deler av denne dynamiske metropolen. Seoul er en av verdens største byer, med et mangfold av interesser og kultur fra det historiske til det aller siste innen teknologi.

Etter noen dager i Seoul, drar vi videre til Koreas gamle hovedstad Gyeongju. Dette er en av de mest besøkte byene i Korea, da mye av Koreas historie er knyttet til denne byen. De aller vakreste templer, pagoder og gjenstander fra Shilladynastiet vil vi finne her.

Neste stopp på turen er Busan, Koreas nest største by og Koreas viktigste havn. Foruten å se Koreas største fiskemarked, skal vi bo ved Koreas mest kjente strand som strekker seg over 1. kilometer.

Etter Busan vil vi ta fly over mot den største øya i Sør Korea som heter Jeju. Dette er en vulkansk subtropisk øy og den mest besøkte øyen i Sør-Korea. Mat, språk og kultur skiller seg fra fastlandet. Etter oppholdet på Jeju, vil vi dra tilbake til Seoul.

Det vil følge med norsk reiseleder/guide fra Oslo.

I prisen inngår all reise( fly, tog buss), overnatting og de fleste måltider. Prisen er basert på dobbeltrom/ trippel rom med utreise fra Oslo. Enkeltrom er mulig mot tillegg i pris. For medlemmer i Verdens Barn gis kr. 500,- i rabatt. Prisen vil bli fastsatt senere, men prisen vil ligge rundt 31.000 per person. 

Vi må være over 26 personer påmeldte for å arrangere turen. 

Påmeldingsfristen til påsketuren 2019 er 1. oktober. 

For mer informasjon eller spørsmål, kontakt Dag Lund  på 22 59 52 06 eller epost dag@verdensbarn.no.

 

 

 

Finn ditt lokallag

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00