login icon
english icon
AA

Lokallaget i Hålogaland lokalavdeling

Hva skjer ...

Årsmøte

Lokalavdelingen i Hålogaland ønsker hjertelig velkommen til årsmøte 10.mars kl 20, i Jektvika 5.  

Temamøte 14. mars

Vi infiterer til temamøte med UAPU, Utenlandsadoptertes politiske utvalg, og Helge Solberg fra Verdens Barn. Temamøtet blir avholdt på Heggen videregående skole i Harstad lørdag 14.mars kl 15. Arrangement blir lagt ut på Facebook. Det er et åpent og gratis møte, der medlemmer fra alle tre adopsjonsforeninger er velkomne!  

Mammatreff på Bark i Harstad!

Mødre av alle slag møtes regelmessig på Bark i Harstad. Her er treffplassen for mødre i ventefasen, de som venter på første barnet eller en lillesøster/bror, de med egenfødte barn og de som har ventet ferdig. Treffet er åpent for alle mødre, uavhengig av adopsjonsorganisasjon. Kom kom!

Vi har også en (lukket) mammagruppe på Facebook der vi i hovedsak melder om endringer i treffsted og tidspunkt. Send oss en sms eller melding, eller venneforespørsel på Facebook, så kan vi legge deg til i vår mammagruppe om du vil.

Medlemskontakt

Hvis du ønsker å motta nyhetsbrev med informasjon om arrangement, møter etc. Send en e-post til: haalogaland@verdensbarn.no

 

Styret 2019

Lill-Karin Styrvoll, leder

Sølvi Nordgård, adopsjonskontakt

Åsa Karlsen, kasserer

Monica Rask Jakobsen, styremedlem

Adresser

Leder
Lill-Karin Bertelsen Styrvoll
Brokvikveien 66, 9419 SØRVIK
Tlf: 970 02 511
haalogaland@verdensbarn.no

Adopsjonskontakt
Sølvi Norgård
Tlf: 913 29 665
Jektvika 5, 9415 HARSTAD

 

19. september 1998 ble det i Harstad stiftet et interimsstyre for Sør-Troms, og dette fungerte som en selvstendig lokalavdeling med økonomisk støtte fra Troms lokalavdeling.

Hovedstyret vedtok i oktober 2000 at Sør-Troms opprettes som selvstendig lokalavdeling med virkning fra 1. januar 2001. Den nye lokalavdelingen fikk navnet Hålogaland, og skulle dekke medlemsmassen i Sør-Troms og Nordre Nordland.

Verdens barn
Frognerveien 10
0257 OSLO - Norway

Org nr: 970 134 891

Tlf: +47 22 59 52 00